Beste restaurants Rome

van Demi
beste restaurants rome

Je hebt een hele ochtend of dag er al opzitten en dan wil je lekker wat eten! Hoewel lekker eten niet heel moeilijk is in Rome, is een goed restaurant vinden een tweede! Veel restaurants zijn ook echte toeristen restaurants, makkelijk te vinden voor de toerist en eigenlijk te duur voor wat je op je bord krijgt. Hierbij de beste (in mijn ogen) restaurants waar ik gegeten heb de in de afgelopen drie maanden! Let wel op, deze restaurants zijn vooral bij de lokale bewoners bekend en dus vaak vol na 20.00 uur! 

 • Tribeca Café
  Een echt Italiaans restaurant waar je heeeeeerlijk kunt eten. Voor 10,- onbeperkt van een buffet met een heerlijke cocktail (ook alcoholvrij) of gewoon van de kaart. Perfecte afsluiting van je avond.
 • Astemio Wine & Food
  Ben je een echte wijndrinker? Dan is dit restaurant speciaal voor jou! Honderden wijnen staan klaar om geproefd te worden, in iedere prijsklasse. Ook het eten is verrukkelijk!
 • Ai Tre Scalini – Bottiglieria dal 1892
  Dit verstopte restaurant heeft geen gigantische kaart, maar juist een kleine met heerlijke gerechten, waarbij de lasagna het populairst is.
 • Strepitoso 33 Cocktail Bar
  Je zou denken dat ze hier alleen cocktails serveren, nee hoor! Net achter het peperdure Piazza Navona zijn er goddelijke restaurantjes te vinden en echt niet duur! Fijne bediening en heerlijk eten!
 • Tonnarello
  Een van de beste restaurant in Trastevere en o wat is het goddelijk! Van heerlijke Pinsa’s tot spaghetti en lasagne. En ook nog eens goedkoop! Ik zou de foto’s online niet checken, dan krijg je honger.
 • Cajo e Gajo
  Lekker lekker en nog eens lekker! Heerlijke salade’s en nog veel meer. Een van de beste restaurants in Trastevere samen met Tonnarello.
 • Pizzeria Da Michele
  Heb je nou gewoon zin in een goede pizza? Dan staat deze pizzeria erom bekend om de beste pizza’s van Rome te bakken!
 • Florians’s Caffetteria
  Zin in een simpel hapje of een heeeerlijk gebakje? Dan is dit plekje een zekere aanrader, vooral voor tussen de middag.
 • Angelino “ai Fori” dal 1947
  Dit prachtige restaurant is te vinden midden in het centrum naast het Foro Romano. En daardoor ook iets duurder, maar ach! Heerlijk eten en een prachtig uitzicht heeft zo zijn prijs.

bekijk ook

Laat een reactie achter